Skip links
Explore
Drag

Poslovno fotografiranje

Predstavite sebe in svoj posel. Odstopite od konkurence ter pustite zapomnljiv prvi vtis na vaše potrošnike ali poslovne partnerje.

Zakaj je poslovno fotografiranje pomembno za podjetja?

Poslovna fotografija obsega širok spekter različnih zvrsti fotografije, ki podjetju pomaga skozi različne kreativne marketinške vsebine do zastavljenih ciljev in uspehov.

Veliko podjetnikov ve, kaj lahko fotografija naredi za njih. Vendar pristop kako se lotiti pripovedovanja zgodbe skozi fotografijo, za potrebe celovitega marketinškega pristopa terja izkušenega profesionalnega fotografa, ki razume vaš posel in rešitve za končne uporabnike.

Fotografija, kot najmočnejše orodje za povezovanje s ciljno publiko

Vizualno gradivo, ki ga uporabljate za promocijo je vaše najmočnejše orodje. Kvaliteta, unikatnost ter pristnost fotografij je najmočnejši glas znamke.

S korporativnim fotografiranjem vaše storitve ali izdelke prikažemo v najboljšem možnem načinu. Profesionalnost podjetja pokažemo z doslednim stilom fotografiranja, potrebo po izražanju raznolikosti na trgu in separacijo od konkurence pa s premišljeno zasnovano predprodukcijo. Skozi vizualno zastavljene fotografske serije vam pomagam povezati podjetje z identiteto ciljne publike.

Kako dosežemo kakovosten poslovni portret?

Karizmo, strokovnost in osebnost podjetja najhitreje prikažemo skozi kakovostne poslovne portrete. Ti so ključni do uspešne virtualne predstavitve vas in vašega podjetja, ki je še posebej v času epidemije preoblikovalo naš način poslovanja. Prvi stik med vami in vašo stranko ali poslovnim partnerjem se bo skoraj zagotovo zgodil na spletu. Kakšen vtis si želite pustiti na obiskovalca? Prvi vtis si izoblikujemo neverjetno hitro. Trenutek, ki je lahko odločilnega pomena ali bo potencialna stranka kupila oz. investirala v vaš posel ali sklenila sodelovanje z vami.

Razumem, da je za nekatere fotografiranje stresno. Moj nasvet je, da se s tem ne obremenjujete preveč. Tu sem zato, da vas vodim skozi proces kako na fotografijah izgledati odlično. Poslovno fotografiranje nima dosti skupnega s fotografiranjem za dokumente, kjer je vse opravljeno v trenutku. Za posnetke si vedno vzamemo čas in vam podam napotke pri drži in različnih pozah. Po prvih nekaj fotografijah skupaj pregledamo posnetke in po potrebi prilagodimo poze in izraz.

Poslovni portret mora izkazovati sproščenost, strokovnost in zaupanje. Z občutkom za estetiko in iznajdljivostjo v trenutku, vam pomagam doseči, da bo vaš poslovni portret vzbudil zanimanje, zaupanje in iskrenost.

Studijsko portretno fotografiranje

Preprost energičen portret na nevtralnem ozadju je odličen način, da se gledalec lažje poveže z vami.

Za fotografiranje na nevtralnem ozadju lahko uporabimo nevtralno steno v podjetju ali postavim mobilni studio, kjer lahko v trenutku zamenjamo ozadje. Tako v zelo kratkem času naredimo več različnih fotografij.

Skupinsko fotografiranje zaposlenih

Največji podvig pri fotografiranju večje skupine v podjetju je vse zaposlene zbrati na točno določen dan in uro. Večja kot je ekipa, več možnosti je, da se kdo iz različnih razlogov ne bo mogel udeležiti fotografiranja. V taki situaciji je rešitev, da se fotografira osebe, ki se niso mogle udeležiti skupinskega fotografiranja ločeno in se jih z montažo vključi v celotno fotografijo.

V kolikor ste večje podjetje je ključno, da za predstavitev podjetja izberete prave kandidate, kateri bodo predstavljali manjše delovne kolektive in energijo v njih.

Lifestyle portretno fotografiranje

Lifestyle portretno fotografiranje poteka v ambientu, kjer vas prikažemo v delovnem okolju. Sam menim, da je to najefektivnejši način prikaza načina dela in vzdušja v podjetju.

Vsekakor je za portretiranca ta del fotografiranja lažji, sej se lažje sprosti v svojem okolju med delom.

Prototyping

Let’s collaborate and make an impact with my cross-discipline approach to design and deveopment.

My job is to build your website so that it is functional and user friendly but at the same time attractive. My aim is to bring across your message and identity in the most creative way. I enjoy turning complex problems into simple, beautiful and intuitive interface designs. When I’m not coding or pushing pixels, you’ll find me in the pool or on the court shooting hoops.

Testimonials

Share on

Ostale fotografske storitve

This website uses cookies to improve your web experience.