Skip links

Fotografiranje pohištva

Profesionalno fotografiranje stolov, miz in ostalega pohištva

Naj fotografije pohištva odražajo kvaliteto, udobje in modernost.

Za proizvajalce pohištvenih elementov, je kvalitetna tehnična fotografija izdelka v veliko pomoč pri prodaji. Visokokakovostne fotografije, ki jih uporabljate v marketinških materialih, morajo biti preprosto odlične. Z izkušnjami in občutkom za detajle vam pripravim fotografije, ki navdušujejo.

Title

Title

Profesionalno fotografiranje pohištva

Za pripravo tehničnih fotografij serij pohištva je izredno pomembno tesno sodelovanje med profesionalnim fotografom in naročnikom.

Saj lahko le skupaj pripravimo vsebine, ki so na najvišjem nivoju.

Enotnost vseh fotografij v katalogu ali spletni strani dvigne zaupanje in profesionalnost v znamko. Ter tako poveča možnost, da se kupec odloči za nakup prav vašega pohištva.

V kolikor potrebujete fotografije pohištva v različnih ambientih smo vsekakor pravi naslov. Odvisno od količine in velikosti pohištva – se lahko dogovorimo z različnimi lokacijami, kjer umestimo pohištvo v prostor. V studiu ali proizvodnji hali lahko izdelamo sceno oz. ambient popolnoma prilagojen vašimi željami in zahtevami.

Retuširanje in obdelava fotografij pohištva je pomemben člen procesa, ki nam omogoča, da je celotna serija prezentirana vrhunsko. Od manjših korekcij in izboljšav, spremembe barv, velikosti in različnih kombinacij.

Fotografiranje večjih pohištvenih elementov.

Večje pohištvo je velik izziv za fotografiranje, saj je potrebno zagotoviti enakomerno osvetlitev čez celotno površino vseh pohištvenih elementov. Za kakovostno končno fotografijo je potrebno znanje in ogromno dodatne studijske opreme. Kot so svetila, stojala, odbojniki in prosojniki, da dosežemo privlačno in estetsko dovršeno fotografijo.

Before
After

Ustvarimo vrhunske fotografije pohištva, ki vam bodo pomagale do lažjega stika s kupci!

Raziščite
Povlecite