Skip links
pozor iščemo modele za fotografirane in snamanje casting call

Iščemo moške in ženske modele za fotografiranje in snemanje.

Na fotografiranje.net razširjamo našo bazo modelov in statistov za prihajajoče oglaševalske projekte. Če verjameš, da imaš tisto posebno iskrico ali želiš postati del sveta profesionalnega modeliranja in snemanja, je to tvoja priložnost!

Kaj in koga iščemo?

Ženske in moške vseh starosti in izgledov. Posameznike, ki so fotogenični in se dobro počutijo pred kamero. Tiste z ali brez izkušenj - predvsem cenimo tvojo motivacijo in zavezanost.
Talente, z različnimi izkušnjami in spretnostmi.
Otroke, ki niso preveč sramežljivi in uživajo v nastopanju.

Kako se prijaviti?

Kako se prijaviti? Pošlji e-pošto na [email protected] z naslovom: "Prijava za model - [Tvoje ime]". Vključi naslednje podatke: Polno ime, datum rojstva, kontaktni podatki (telefonska številka, e-poštni naslov), kratek življenjepis ali opis izkušenj (če jih imaš),
hobiji...
Dodaj 5 fotografij:
Obrazna fotografija (primeren make-up, brez očal in pokrival).
Celotna postava (oblečen/a v nevtralna oblačila, kopalke). Dve po tvoji izbiri, ki najbolje predstavlja tvoj stil in osebnost.
Fotografija rok, saj so roke pogosto ključni kriterij pri izboru, poleg obraza. Lahko poleg fotografij pošlješ kratek video, v katerem se predstaviš, poveš nekaj besed o sebi, svojih ambicijah in pričakovanjih.

Nasveti za fotografiranje in snemanje:

Ozadje: Izberi nevtralno ozadje, kot je bela ali svetlo siva stena. Svetloba: Uporabi naravno svetlobo in se izogibaj protisvetlobi. Obleka: Izberi nevtralna oblačila brez logotipov ali kričečih barv. Make-up in lasje: Poudari svoje naravne poteze in se izogibaj preveč vpadljivim stvarem. Kakovost: Video in fotografije naj bodo jasni, brez filtrov ali močnih artističnih obdelav.

Z veseljem pričakujemo vaše prijave!

Raziščite
Povlecite